Viimeisimmät julkaisut

Assemblin myy Silotek-liiketoiminnan

Assemblinin pitkäaikaiset työntekijät Aku Harnio ja Timo Hellman ostavat Assemblinilta Silotek-talotekniikkaelementti -yksikön liiketoiminnan

Kuvassa: Silotek-talotekniikkaelementti. Kuva: Assemblin.

Assemblinin pitkäaikaiset työntekijät Aku Harnio ja Timo Hellman ostavat Assemblinilta Silotek-talotekniikkaelementti -yksikön liiketoiminnan. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, jossa Silotek-talotekniikkaelementtitehdas ja koko sen toiminta myydään yksikön nykyiselle johdolle Harniolle ja Hellmanille. Yritys jatkaa toimintaansa 30.11.2017 alkaen Silotek Oy:nä.

Harnio ja Hellman ovat työskennelleet Silotekin parissa jo vuosia. Uudet omistajat lähtevät innolla kehittämään Silotekia:

”Olen vuosia jo miettinyt yrittäjyyttä ja nyt kun mahdollisuus tuli, päätimme Timon kanssa tarttua haasteeseen. Silotekilla on loistava tulevaisuus ja lähdemme kehittämään ja kasvattamaan Silotekin liiketoimintaa innolla,” toteaa Silotek Oy:n uusi toimitusjohtaja Aku Harnio.

Assemblin toivottaa uusille omistajille ja tuoreille yrittäjille onnea ja menestystä Silotekin parissa. Assemblin ja Silotek jatkavat yhteistyötään myös tulevaisuudessa.

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>