Viimeisimmät julkaisut

Aspon Kaukolta jo tuhannes aurinkosähköjärjestelmätoimitus tänä vuonna

Aurinkosähköliiketoiminta on sekä Kaukolla että markkinoilla ollut vahvassa kasvussa. Kauko Oy:n varastosta lähti 15.5.2017 asennukseen jo tämän vuoden tuhannes järjestelmätoimitus. Alkuvuoden myyntimäärä vastaa yhtiön vuoden 2016 aurinkosähköjärjestelmien koko toimitusmäärää.

 Tehoissa tuhannen aurinkosähköjärjestelmän kokonaistuotto vastaa noin 200 omakotitalon vuoden sähkönkulutusta. Yhden sähkölämmitteisen omakotitalon sähkönkulutus on keskimäärin 20.000 kWh vuodessa.

Paneelit_1.jpg

 

Aspo-konserniin kuuluva Kauko Oy toimittaa jälleenmyyntikanaviensa ja asennuskumppaniensa kautta aurinkosähköjärjestelmiä ja ilmalämpöpumppuja suomalaisiin koteihin ja yrityskiinteistöihin. Kaukon aurinkosähköasiakkaita ovat muun muassa energiayhtiöt sekä muut aurinkosähköön erikoistuneet jälleenmyyjät ja asennusliikkeet. Kauko toimittaa aurinkosähköjärjestelmiä myös suuriin kiinteistökohteisiin yhteistyössä jälleenmyyjiensä kanssa. Kauko on yksi suurimmista aurinkosähköjärjestelmien toimittajista Suomessa.

“Suomalaiset kuluttajat ja yritykset ovat löytäneet aurinkosähkön, jonka avulla voi säästää sähkölaskuissa. Samalla se on myös ympäristön huomioiva teko. Järjestelmä kestää käytössä keskimäärin 25-30 vuotta. Pitkäikäisyys ja vähäinen huollon tarve lisäävät energiamuodon ekologisuutta. Olemme tyytyväisiä myös siihen, että jälleenmyyjämme ovat saaneet aurinkosähköjärjestelmistä merkittävää uutta liiketoimintaa ja tätä kautta meidänkin energialiiketoimintamme kasvaa voimakkaasti”, kertoo Kauko Oy:n energialiiketoiminnan myyntijohtaja Karri Sirén.


Lisätietoja, sekä haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Karri Sirén, myyntijohtaja, energia, Kauko Oy, +358 9 521 54 56 karri.siren(a)kauko.com

Kauko on energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen, kuten erilaisten lämpöpumppujen ja aurinkosähköratkaisujen, sekä energiavaraajien toimittaja. Lisäksi Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot vaativiin työympäristöihin ja liikkuvalle tietotyöntekijälle. www.kauko.com

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi idän kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shippingin, Leipurin, Telkon ja Kaukon tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. www.aspo.fi

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>