Viimeisimmät julkaisut

Are toteuttaa Jyväskylässä Kauppakeskus Sepän talotekniset järjestelmät

areAre ja Skanska Talonrakennus Oy ovat sopineet Kauppakeskus Sepän taloteknisten järjestelmien toteutuksesta Jyväskylässä. Sopimus sisältää lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio- ja sprinklerityöt.

Liikekeskuksen rakennuttajana on LähiTapiola. Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet, ja kauppakeskuksen odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan syyskuussa 2017.

”Skanska edellyttää yhteistyökumppaneiltaan yhteistyökykyä, resursseja, toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta, Are täyttää nämä kriteerit”, kertoo yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta.

Hanke toteutetaan KVR-urakkana.

”Olemme Jyväskylässä toteuttaneet useita hyviä yhteisiä projekteja Skanskan kanssa. KVR-urakkamalli on meille erinomainen mahdollisuus tuoda parhaita ratkaisuja Kauppakeskus Seppään”, toteaa Aren aluejohtaja Markku Mäkinen.

Sepän liikekeskus tulee toimimaan kahdessa kerroksessa, ja liiketilojen alapuolelle tulee autohalli. Rakennuksessa on vuokrattavaa tilaa noin 24 000 neliömetriä.

Kauppakeskus Seppä rakennetaan olemassa olevan Prismakeskuksen yhteyteen, ja keskukset muodostavat kokonaisuuden, jonka yhdistää katettu sisätorialue. Sijoittajaksi hankkeeseen tulee LähiTapiola-ryhmän yhtiöitä.


Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>