Viimeisimmät julkaisut

Anu-Elina Hintsa SKV Kiinteistönvälityksen liiketoimintajohtajaksi

SKV Kiinteistönvälitys Oy:n ylimmässä johdossa tapahtuu muutos, kun KTM, VTM Anu-Elina Hintsa aloittaa SKV:n liiketoimintajohtajana 3.2.2018 nykyisen toimitusjohtaja Timo Kaislan siirtyessä konsernin ulkopuolelle

Kuvassa: Anu-Elina Hintsa. Kuva: SKV Kiinteistöväliltys

Samalla Realia Group -konserniin kuuluva SKV Kiinteistönvälitys siirtyy ylimmän johdon tittelin osalta muiden konserniyhtiöiden kanssa yhtenäiseen käytäntöön, jossa yhtiötä johtaa liiketoimintajohtaja. Anu-Elina Hintsa on viimeksi toiminut Realia Group -konsernin strategia- ja integraatiojohtajana, ja hän jatkaa uudessa tehtävässään Realia Group -konsernin johtoryhmän jäsenenä.

”Timo Kaisla on lähes neljän vuoden aikana uudistanut ja vahvistanut SKV:tä ansiokkaasti. Kiitän Timoa hienosta työstä sekä toivotan hänelle menestystä uusiin haasteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme konsernin sisältä SKV:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi Anu-Elina Hintsan. Anu-Elina tuntee SKV:n hyvin ja lisäksi hänellä on vahva kokemus kuluttajaliiketoiminnasta. Anu-Elina on aiemmin vastannut Realia Group -konsernin strategia- ja integraatiotyöstä sekä tätä ennen konsernin markkinoinnista ja ICT:stä”, SKV Kiinteistönvälitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl toteaa.

“SKV Kiinteistönvälitys on vahva ja ainutlaatuinen valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju ja olen todella iloinen päästessäni kehittämään SKV:ta entisestään yhdessä asiantuntevan henkilöstömme kanssa”, Anu-Elina Hintsa sanoo.

Anu-Elina Hintsa tulee vastaamaan SKV Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnoista valtakunnallisesti, ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

SKV Kiinteistönvälitys on 1964 perustettu kiinteistönvälitykseen erikoistunut yhtiö. Toimimme 26 paikkakunnalla noin 150 asumisen ammattilaisen voimin, ja suurin osa henkilökunnastamme on suorittanut LKV-tutkinnon. Olemme Suomen 4. tunnetuin kiinteistönvälityksen brändi. Elämme vahvaa uudistumisvaihetta, mistä todisteena ovat lanseeraamamme uudet asunnon myynnin digipalvelut, jotka erottavat meidät muista toimijoista.  Brändinä olemme perinteinen mutta uudistumishaluinen, ja palvelemme asiakasta aina paikallisella ja SKV:lle ominaisella ammattitaitoisella otteella.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>