Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi osti Itämerenkatu 3 toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta

Antilooppi on ostanut Yleisradion Eläkesäätiöltä Itämerenkatu 3 toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta 28,7 miljoonalla eurolla

Kuva: Ruoholahti/ Antilooppi

Itämerenkatu 3 on vuonna 1998 valmistunut toimistotalo Ruoholahden ytimessä metroaseman läheisyydessä. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 9 900 m² ja siihen kuuluu yhteensä 112 parkkipaikkaa. Täyteen vuokratun kiinteistön toimistotilat ovat muuntojoustavia ja helposti jaettavissa useiden vuokralaisten kesken. Antiloopin tavoitteena on kehittää kiinteistön toimisto- ja liiketiloja yhdessä sen nykyisten ja tulevien vuokralaisten kanssa. Tämä kauppa on tärkeä lisäys Antiloopin nykyiseen läntisen kantakaupungin kiinteistösalkkuun, joka sisältää kaupan jälkeen yhteensä yli 58 000 m² neljässä kiinteistössä.
”Ruoholahti on vilkas ja kasvava sekä erinomaisilla liikenneyhteyksillä varustettu toimistoalue, joka on nykyään yksi Helsingin halutuimpia toimistosijainteja. Uskomme, että Ruoholahden kiinnostavuus lisääntyy entisestään, kun uusi Länsimetro avataan”, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi.

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 280 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>