Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi ostaa toimistokiinteistön Vallilasta

Antilooppi on ostanut Elimäenkatu 17–19 -toimistokiinteistön Aberdeen Standard Investments:ltä 15,15 miljoonalla eurolla. Helsingin Vallilassa sijaitsevan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 10 000 neliötä, minkä lisäksi siinä on noin 300 autopaikkaa.

Kuva: Antilooppi

”Olemme iloisia saadessamme salkkuumme uuden kiinteistön, jossa on runsaasti autopaikkoja. Uskomme, että kohteen keskeinen sijainti Kalasataman ja Pasilan välissä sekä konepaja-alueen kehittyminen nostaa Vallilan toimistojen houkuttelevuutta edelleen lähivuosina”, kommentoi Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

”Tämä hankinta vahvistaa edelleen Antiloopin asemaa itäisessä kantakaupungissa. Kaupan jälkeen Antilooppi omistaa alueella 14 kiinteistöä, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä 160 000 m². Näin ollen Antiloopin kiinteistösalkussa on 29 kiinteistöä, joiden vuokrattava pinta-ala on 306 000 m²”, toteaa sijoitusjohtaja Antti Savilampi.

Antilooppi kehittää kiinteistön tiloja ja palveluja yhdessä nykyisten ja uusien vuokralaisten kanssa. Kiinteistön toimistotilat ovat muuntojoustavia ja helposti jaettavissa erityyppisten vuokralaisten tarpeisiin. Kohteen autopaikkoja tullaan vuokraamaan sekä talon käyttäjille että ulkopuolisille asiakkaille.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>