Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi on saanut vahvistusta neljästä energisestä osaajasta

Antiloopin tiimi on saanut vahvistusta neljästä energisestä osaajasta

Kuva: Antilooppi

Kuvassa ensimmäinen vasemmalta Kirsi Zeddini, joka aloitti huhtikuussa Leasing Managerina. Kirsi on viimeksi ollut CBRE:llä ja hänellä on rautainen kokemus vuokraamisesta ja hän omaa loistavan palveluasenteen. Kirsi pyrkii aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Seuraavana kuvassa on Property Development Manager Hannu Hirvensalo, joka liittyi joukkoon toukokuun alussa. Hannu siirtyi Antilooppiin Spondalta, jossa hän on ollut mukana  useissa erilaisissa kiinteistökehityshankkeissa. Hannu haluaa olla Antiloopin tiimin kanssa vaikuttamassa toimialan vanhojen toimintatapojen murtamiseen.  Hannua kiehtoo käynnissä oleva työntekemisen muutos, jossa hän näkee erittäin paljon mahdollisuuksia.

Kuvassa toinen oikealta on Property Development Managerina aloittanut Heidi Kerosuo, joka on tiimin tuorein jäsen. Hänen taustansa on vahvasti kiinteistökehitysprojektien suunnittelussa ja läpiviennissä. Heidi on usean SRV vuoden aikana kartuttanut osaamista rakentajan näkökulmasta. Hänellä on paljon näkemystä suunnittelun ohjauksesta ja maankäytön suunnittelusta.

Kuvassa oikealla Antiloopin uusi Asset Manager, Laura Kemppinen. Laura tulee Genestalta, ja hänellä on monivuotinen kokemus kiinteistö- ja asiakkuusvastuusta. Erityisesti Laura on tehnyt töitä vaativien kiinteistökehityskohteiden kanssa. Hakaniemen kiinteistöjen kehitysprojekti tarvitsee juuri Lauran kaltaisen rohkean ja aikaansaavan henkilön.

”On hienoa saada nämä neljä kokenutta, ennakkoluulotonta ja näkemyksellistä henkilöä mukaan Antilooppiin.  Yhdessä koko sitoutuneen organisaatiomme kanssa uskomme pystyvämme kehittämään Antiloopin kiinteistöt vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja luomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme toteuttaa omaa ydinliiketoimintaansa entistä paremmin” kommentoi Head of Asset Management Esa Mattila.

 

 

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 280 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>