Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi on nimittänyt Esa Mattilan Head of Asset Management -tehtävään

Antilooppi on vahvistanut tiimiään nimittämällä KTM Esa Mattilan, Head of Asset Management-tehtävään

Kuvassa: Esa Mattila

Hänen vastuualueenaan on Antiloopin kiinteistöjen vuokraus-, ylläpito-ja kehittämistoiminnot. Hän tulee Antilooppiin Barings Real Estate Advisers LCC:sta, jossa hän työskenteli omaisuudenhoidosta vastaavana johtajana (Head of Asset Management). Hänellä on laaja kokemus kiinteistöjen kaupallisesta johtamisesta ja kehittämisestä useiden merkittävien kauppakeskusten ja toimistokohteiden osalta.

”Otan innostuneena vastaan uudet haasteet Antiloopissa ja uskon yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa pystyvämme kehittämään Antiloopin kohteita pitkäjänteisesti ja vastuullisesti, vuokralaiskumppaneidemme tarpeet huomioiden. Jatkamme vahvaa kasvua myös tulevaisuudessa ja tulemme vahvistamaan tiimiämme kasvun myötä”, kommentoi Esa Mattila.

”Olemme tyytyväisiä saadessamme Esan vastaamaan Asset-tiimistä. Hänen monipuolinen kokemus kiinteistöalalta, niin kiinteistönkäyttäjän kuin –omistajan näkökulmasta tukee Antiloopin tavoitteita olla asiakaslähtöinen pitkäaikainen kiinteistösijoittaja”, kommentoi Antiloopin toimistusjohtaja Tuomas Sahi.

 

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 280 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>