Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi kasvaa Leppävaaran alueella

Antilooppi on ostanut Kirkon Eläkerahastolta ja Helsingin Seurakuntayhtymältä Quartetto Fuuga –toimistokiinteistön, joka sijaitsee Espoon Leppävaarassa osoitteessa Linnoitustie 9. Vuonna 2003 valmistuneen Quartetto Fuugan kokonaispinta-ala on noin 7 200 neliömetriä ja kiinteistöön kuuluu oma pysäköintihalli sekä yhteensä 160 pysäköintipaikkaa. Kiinteistö on kokonaisuudessaan vuokrattu Samlink Oy:lle.

antilooppi_leppavaara

”Quartetto Fuuga on Antiloopin ensimmäinen kiinteistö Leppävaaran alueelta. Alue on Antiloopin kannalta kiinnostava ja siellä on vahva kysyntä toimitiloille. Leppävaarassa on valmiiksi hyvät palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet”, kommentoi Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Antiloopin neuvonantajana kaupassa toimi Exsmith Oy.


Antilooppi on uudenlainen, pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Antilooppi kehittää kohteitaan vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo Hakaniemessä, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan Antiloopilla on vuokrattavaa tilaa noin 280 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring. www.antilooppi.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>