Viimeisimmät julkaisut

Antilooppi jatkaa vahvaa kasvua Helsingin kantakaupungissa

Ostaa maamerkkikiinteistöjä Hakaniemestä

antilooppi2Antilooppi on ostanut kolme maamerkkikiinteistöä Helsingin Hakaniemestä yli 30 miljoonalla eurolla. Kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Siltasaarenkatu 6, Siltasaarenkatu 8–10 ja Paasivuorenkatu 4–6. Kaupan jälkeen Antilooppi omistaa Siltasaarenkatu 6 kiinteistön kokonaisuudessaan sekä enemmistön Siltasaarenkatu 8–10:n ja Paasivuorenkatu 4–6:n kiinteistöistä.

Nyt hankituissa kohteissa ovat aikaisemmin toimineet muun muassa Hakaniemen Sokoksen tavaratalo sekä Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry:n pääkonttori. Kokonaisuuden vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 27 000 m², josta kaupan kohteena on noin 23 000 m². Myyjinä kaupassa ovat Helsingin Osuuskauppa Elanto, Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry, Paperiliitto ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry, Palvelualojen Työttömyyskassa ja Julkisten ja Hyvinvointialojen Liitto JHL ry.

Kaupan yhteydessä Antilooppi solmi pitkäaikaiset vuokrasopimukset HOK-Elannon kanssa, millä varmistetaan päivittäisten palveluiden, kuten S-Marketin jatkuminen alueella. Antilooppi on jo ennestään merkittävä vuokranantaja Hakaniemen alueella omistamalla Ympyrätalon, Siltasaarenkatu 12 sekä Paasivuorenkatu 3 kiinteistöt.

”Nyt tehdyn kaupan seurauksena Antilooppi omistaa Hakaniemen alueelta noin 70 000 m² toimisto- ja liiketilaa, mikä mahdollistaa alueen laajamittaisen kehittämisen. Uskomme vahvasti itäisen kantakaupungin alueen vetovoimaisuuteen jatkossa. Kaupan jälkeen jatkamme kohteiden konseptisuunnittelua nykyisten ja potentiaalisten uusien käyttäjien kanssa. Tavoitteenamme on aloittaa nyt hankittujen kohteiden laajempi kehittäminen konseptisuunnittelun valmistuttua”, Ville Mannila Mrec Oy:stä toteaa.

Toistaiseksi Antiloopin väliaikaishallinnosta vastaa Mrecin ja Cavendon yhteisyritys Exsmith Oy.

Antilooppi on uudenlainen, pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo Hakaniemessä, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 250 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>