Viimeisimmät julkaisut

Agore Kiinteistöt osti kaksi kauppakeskusta

Agore Kiinteistöt on ostanut Barings Real Estaten hallinnoimalta rahastolta kauppakeskus Revontulen Rovaniemeltä sekä kauppakeskus Gallerian Lappeenrannasta.

Kauppakeskus Revontuli Rovaniemellä

Kauppakeskus Galleria Lappeenrannassa

Kohteiden yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on noin 33 500 neliötä. Kumpikin keskus on rakennettu vuonna 2007. Toteutetun kaupan myötä Agoren kiinteistöportfoliossa on kaksitoista kohdetta yhteisarvoltaan noin 220 miljoonaa euroa.

”Olemme iloisia voidessamme lisätä Revontulen ja Gallerian salkkuumme. Kauppakeskukset ovat moderneja ja niiden vahvat vuokralaisbrandit ja sijainnit kaupunkiensa kaupallisissa ytimissä mahdollistavat kohteiden kehittämisen aktiivisen paikallisen manageerauksen avulla. Agoren tarkoituksena on tarjota parhaita keskustasijainteja ja tavoitteenamme on luoda omistamistamme kiinteistöistä keskustojen viihtyisiä olohuoneita ja tapaamispaikkoja, joissa on mielenkiintoisia liikkeitä, ravintoloita ja muita aktiviteetteja”, kertoo Agoren liiketoiminnasta vastaava johtaja Maria Söderman Trevianista.


Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu ja Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon, Ruotsin valtion eläkerahasto Första AP-fondenin (AP1) ja Trevian Asset Management Oy:n omistama kiinteistösijoitusyhtiö, joka sijoittaa pääasiassa Helsingin ulkopuolelle muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin. Agore keskittyy erityisesti kaupunkien ydinkeskustoissa sijaitseviin liike- ja toimistokiinteistöihin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>