Viimeisimmät julkaisut

AFRY osti Suunnittelukiteen

AFRY on ostanut infrarakenteiden suunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontapalveluita tarjoavan Suunnittelukide Oy:n. Yhtiö on erikoistunut silta- ja taitorakenteiden suunnitteluun.

Kuva: suunnittelukide.com

– Infrasektori on yksi AFRYn uuden strategian segmenteistä, joilta haemme merkittävää ja pitkäaikaista kasvua. Tämän yritysoston myötä silta- ja taitorakennesuunnitteluosaamisemme vahvistuu merkittävästi, ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä houkuttelevamman ja monipuolisemman kokonaisuuden infrapalveluja, sanoo AFRYn Suomen Infra-yksikön johtaja Mikko Inkala.

–Liitymme Suunnittelukiteessä luottavaisin ja tyytyväisin mielin osaksi AFRYn osaavaa, kansainvälistä infrasuunnittelujoukkoa. Yhdistyminen mahdollistaa henkilöstömme työskentelyn entistä mielenkiintoisemmissa ja kestävästi suunnitelluissa infrahankkeissa. 20-vuotinen työmme jatkuu vaativien silta- ja taitorakenteiden suunnittelussa, ja jatkossa luomme tulevaisuutta osana AFRYä, sanoo Suunnittelukide Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Niemi. Hän jatkaa  AFRYllä silta- ja taitorakenteiden suunnittelusta vastaavana toimialuejohtajana Suomessa.

Suunnittelukide Oy:llä on noin 25 työntekijää Tampereella, Turussa, Kouvolassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Sen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,2 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>