Viimeisimmät julkaisut

A-Insinöörit ostaa Buildnetin

Putkiremonttien suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut Insinööritoimisto Buildnet Oy on liittynyt osaksi A-Insinöörit-konsernia. A-Insinöörien tavoitteena on tarjota saneerausprojekteja pääkaupunkiseudun taloyhtiöille hankesuunnittelusta toteutukseen.

Kuva: buildnet.fi

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006 toiminut Buildnet toteuttaa taloyhtiöille muun muassa sukitusmenetelmään perustuvia putkiremontteja. Buildnetissa työskentelee yhdeksän henkilöä, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin miljoona euroa.

– Tavoitteenamme on kasvaa pääkaupunkiseudulla monipuolisena uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelukumppanina. Buildnetin laadukas ja eteenpäin katsova ote soveltuu hyvin tapaamme toimia. Palveluketjun leveneminen tukee lisämyyntiä ja asiakaspohjan laajentamista
taloyhtiösegmentissä, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Buildnet jatkaa liiketoimintaansa nykyisellä nimellään nykyisen henkilöstön ja toimitusjohtajan voimin.

– Osana A-Insinöörejä saamme projekteihimme täydentävää erityisosaamista ja vankan, vakiintuneen selkänojan kehityspolkumme jatkamiseen. A-Insinöörien ihmisiä arvostava työyhteisö tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia osaajaporukallemme, toimitusjohtaja, Jukka Pakarinen Buildnetista sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>