Viimeisimmät julkaisut

5 kerrostaloa Oulunkylän rautatieaseman lähelle

Ogelin Verso on viiden kerrostalon kokonaisuus, joka nousee Oulunkylän Veräjämäkeen, pääradan viereen. Kohteen rakentaa Rakennusteho. Ogelin Verson kohteet on rakennettu kolmion muotoisiksi, jotta ikkunat ja parvekkeet saadaan avautumaan pihan puolella olevalle viheralueelle.

“Tontin toisella puolella oleva rata ja toisella puolella oleva viheralue synnyttävät dialogin, joka aikaansaa mielenkiintoisen lopputuloksen. Arkkitehtonisesti Ogelin Verso kunnioittaa ympäristöä ja sen mittakaavaa. Se katsoo sekä historiaan että tulevaisuuteen muodostaen linkin niiden välille”, kohteesta vastaava arkkitehti, professori Pentti Kareoja sanoo.

“Elämänlaatua asukkaille tuo sijainti, joka on loistavien liikenneyhteyksien varrella. Samanaikaisesti elämänlaatua tuo yhteys luontoon, Vantaanjoen varrelle”, Kareoja jatkaa.

Helsingin kaupungin näkökulmasta täydennysrakentaminen alueella on tervetullutta, koska lähivuosina Keilaniemen ja Itäkeskuksen välille rakentuva pikaraitiotie Raide-Jokeri helpottaa pääkaupunkiseudun poikittaisliikennettä ja tekee siten Oulunkylästä entistä houkuttelevamman alueen asua.

“Rakennusteholle kyseessä on merkittävä projekti, ja suurin investointimme pääkaupunkiseudulla”, tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan juhlivan Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen sanoo.

Rakennusteho on vuonna 1994 perustettu, perheomisteinen oululaislähtöinen yritys, jonka näkyvintä toimintaa ovat vapaarahoitteiset omistusasunnot. Lisäksi se rakentaa loma-asuntoja, vuokra-asuntoja, liiketiloja ja yksilöllisesti suunniteltuja palvelutaloja.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>