Joustavaa tuotantoa toiveidesi mukaan

Monipuoliset tuotannolliset mahdollisuudet takaavat tuotteidemme ja palveluidemme räätälöinnin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Nopeiden tuotantoprosessien ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme lyhyilläkin toimitusajoilla.

Stainless Team on erinomainen yhteis­työ­kumppani

Asiakkaamme ovat huomanneet konekantamme monipuolisuuden ja ammattitaitomme suunnittelusta toteutukseen asti. Kattavan palvelukokonaisuuden myötä haluamme olla luotettava kumppani metalliteollisuuden alihankintatöissä. Tästä osoituksena olemme palvelleet monia maamme johtavia metalliteollisuuden yrityksiä aina suurista konserneista pieniin erikoisosaajiin asti.

Rakennus­teollisuus

Kuravex

Kotimainen Kuravex on näppärä apuväline, jonka avulla kotisi pysyy siistinä

Rakennus­teollisuus

Lattia-altaat

Lattia-altaille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Oma tuote

Carryhot-lämpöastiat

Carryhot-lämpöastiassa ruoka pysyy lämpimänä pitkään ja astia on helppo pitää puhtaana. Saatavana kuutta eri kokoa (5-30 litraa).

Miksi Stainless Team?

Mitta­tilaus­työ

Valmistamme tuotteita laaja- alaisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Valmistamme rst-, hst- sekä al-ohutlevy- ja levytuotteita myös asiakkaan omien mittojen mukaisesti tilaustöinä.

Ketterä toiminta­malli

Ketterä, kaikki prosessimme läpäisevä toimintamalli mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan eri tarpeisiin.

Koti­mainen

Stainless Team Oy on Pohjois-Savon Suonenjoella toimiva yritys, joka tuo työtä Suomeen ja luo hyvinvointia ympärilleen.

Palvelemme moni­puolisesti

Monipuolinen konekantamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat vaativienkin alihankintatöiden onnistumisen. Tämä yhdistelmä antaa meille mahdollisuudet tehdä melkeinpä mitä vain. Erikoisosaamistamme on RST-ohutlevytyöt mm. syvävetäminen ja laserleikkaaminen. Myös putkistojen esivalmisteet ja läpiviennit kuuluvat laajaan osaamiseemme. Luotettavuuden takeena on ISO 9001 -laatujärjestelmän mukainen toiminta.

vipuvoimaa eu:lta

Stainless Team Finland Oy kehittää toimintaansa Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen Rakennerahasto-ohjelman ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen avulla.

Stainless Team Finland Oy investoi uuteen kuitulaserkoneeseen sekä syvävetotyökaluun.
Uuden investoinnin tavoitteena on tuotannon tehostaminen sekä nykyaikaistaminen kysynnän kasvaessa. Hankkeen myötä on syntynyt uusia työpaikkoja.
Hankkeen rakennusvaiheet ovat päättyneet 31.12.2022.