Uutiset

Juha Valtari johtajaksi Rambollin Talotoimialalle

DI Juha Valtari (48) on nimitetty johtajaksi Rambollin Talotoimialalle ja Ramboll Finlandin johtoryhmän jäseneksi 14.5.2012 alkaen. Valtarin vastuualueena ovat rakennesuunnittelun alueyksiköt, talotekniikka- ja kiinteistötietopalvelut sekä rakennuttaminen ja projektinjohtopalvelut.

DI Juha Valtari (48) on nimitetty johtajaksi Rambollin Talotoimialalle ja Ramboll Finlandin johtoryhmän jäseneksi 14.5.2012 alkaen. Valtarin vastuualueena ovat rakennesuunnittelun alueyksiköt, talotekniikka- ja kiinteistötietopalvelut sekä rakennuttaminen ja projektinjohtopalvelut. Hän raportoi tehtävässään Rambollin toimitusjohtajalle Markku Moilaselle.

Valtari siirtyy Rambolliin Ruukki Constructionista, jossa hän on toiminut vuodesta 1998 eri tehtävissä tuotekehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa. Ennen Ruukin uraansa hän on toiminut rakennesuunnittelijana ja projektipäällikkönä Finnmapissa ja Konsulttikolmiossa.

"Olen todella iloinen siitä, että Juha Valtari liittyy tiimiimme. Hän tuntee rakennusalan hyvin, on alalla laajasti verkottunut ja sopii positiivisena ja innostavana ihmisenä Rambollin innovatiiviseen asiantuntijajoukkoon. Tavoitteemme on jatkaa kasvustrategiamme mukaisella linjalla ja kehittää edelleen toimintojamme vastaamaan muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. Kansainvälisyys näkyy toiminnassamme entistä vahvemmin kasvavana yhteistyönä konsernin sisällä. Näillä eväillä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaita ratkaisuja ", toteaa toimitusjohtaja Markku Moilanen.

"On hienoa liittyä Rambollin tiimiin. Suunnittelutoimiala on ollut koko urani ajan lähellä sydäntä. Tilaajapuolella ja tuoteosatoimittajana olen kokenut, kuinka paljon hyvällä suunnittelulla voidaan vaikuttaa kokonaistaloudellisiin ratkaisuihin niin projektitoteutuksen kuin rakennuksen elinkaarenkin aikana. Vahva tekninen osaaminen, syvä asiakastarpeiden ymmärrys sekä vankka projektiosaaminen auttavat meitä menestymään yhdessä. Ramboll on uuden ajan konsulttitoimisto, jolla on vahva historia tukenaan – se viehättää", toteaa Juha Valtari.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Markku Moilanen p. 020 755 6260
Ramboll

 

Kuvagalleria

Juha Valtari
Juha Valtari