Svedbergs antaa mahdollisuudet yksilölliseen designiin

 | 12/05/2015 - 12:39

Svedbergsin kalustesarja Forma on ollut aiemmin mahdollista yhdistää SiD-konseptiin (Svedbergs individual Design),jonka avulla kalusteet ovat olleet räätälöitävissä yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tämä konsepti on saanut paljon huomiota ja ollut varsin menestyksekäs Pohjoismaisilla markkinoilla. Nyt Svedbergs laajentaa tätä konseptiamyös uusiin DK- ja Stil-kalustesarjoihin.

Eas LED - Riippuvalaisinklassikko. Uusi teknologia. Uudet värit.

 | 30/03/2015 - 14:18

Tunnetun ruotsalaisen muotoilijan, Olle Andersonin Eas-riippuvalaisin vuodelta 1996 on nykyään klassikko. Sen luonnollinen, selkeä muoto on osoittanut säilyttävän arvonsa. Valaisin edustaa pohjoismaista, vähäeleistä kauneutta, joka suorastaan kutsuu luokseen.

ABLOY-avaimen uusi teknologia tuo turvaa ja nopeutta yritykselle

 | 30/03/2015 - 10:41

Abloy tuo uutta teknologiaa hyödyntävän ja entistä käyttäjäystävällisemmän avaimen ja sylinterin PROTEC2 CLIQ -lukitus- ja kulunhallintajärjestelmään. Uusia ominaisuuksia ovat mm. nopeampi avaus, pariston pidempi kesto, kulkurekisterin suurempi muisti ja avaimen uusi design LED-valoilla.

Tikkurilan uusi Deco Grey hurmaa harmaudellaan

 | 27/03/2015 - 13:12

Kuluttajien toivomuksesta Tikkurila Oyj julkaisee Deco Grey -värikartan, jossa on 94 erilaista harmaata. Sävyistä 72 on peittävää, 15 kuultavaa ja 7 Taika Helmiäismaaliin sopivaa harmaata. Värikartan vivahteikkaat harmaat voidaan sävyttää kaikkiin Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleihin sekä kuullotteisiin. Metallinhohtoharmailla voi maalata vain sisällä.

Deleten CE-merkitty murske DeleKivi® soveltuu maarakentamiseen

 | 10/02/2015 - 16:15

Delete tuottaa DeleKivi®-mursketta hyötykäytettäväksi maarakennuskohteissa. DeleKivi® on Deleten oma uusiokiviaines, jonka raaka-aine on rakennusten purkamisessa tai betoniteollisuudessa syntyvä betoni- ja tiilijäte. Jäte syntyy pääosin Deleten purkutyömailla rakennusten purussa syntyvästä betonista ja tiilestä. DeleKivi® on raekooltaan 0/90 ja se sopii maarakennukseen sekä tierakentamiseen.

Suomalainen Domus kehitti ensimmäisenä maailmassa ikuisen ikkunan Pohjolan olosuhteisiin

 | 06/02/2015 - 16:17

Loimaalla ikkunoita ja Kouvolassa keittiöitä valmistava perheyritys Domus Yhtiöt Oy on kehittänyt maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen tavan tuottaa alumiini-ikkunoita, joiden lämmöneristävyys on vähintään yhtä hyvä kuin puuikkunoissa. Uuden tuotantotavan ansiosta Domus pystyy tuottamaan alumiinirakenteisia ikkunoita myös aiempaa kilpailukyisempään hintaan.

Prysmian uudisti sisäverkkokaapelien valikoimaansa

 | 02/02/2015 - 16:34

Uusi sisäverkkomääräys 65A/2014M määrittelee kattavan ja monipuolisen kaapeloinnin asuinkiinteistöjen nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Rakennusten väliseen kaapelointiin on taloudellisesti järkevää valita monikäyttöisiä yleiskaapeleita, jotka voidaan asentaa sisälle ja ulos kaapelin tyyppiä vaihtamatta. Se nopeuttaa asennusta ja tuo säästöjä myös jatkosten vaatimien liittimien ja välikaapeleiden kustannuksissa.

Thermia Mega - uusi täystehoinen invertteriohjattu kiinteistölämpöpumppu markkinoille

 | 19/01/2015 - 16:13

 Thermia tuo markkinoille suuremmille kiinteistöille kehitetyn maalämpöpumppuratkaisun.  Täystehoiseksi lämmitysratkaisuksi tarkoitettu invertteriohjattu maalämpöpumppu lämmittää rakennuksen ja sen tarvitseman käyttöveden joustavasti ja energiatehokkaasti. 

Split – tehokas led-pöytävalaisin laajoille työskentelyalueille

 | 16/12/2014 - 16:38
Split - Glamox Luxo Lightning Oy

Split on suunniteltu laajoihin työpisteisiin, joissa tarvitaan erityisen paljon valoa. Tämä uusi, erittäin tehokas LED-työpistevalaisin tekee helpoksi uuden valaistusstandardin, EN12464-1 mukaisen valaistustasovaatimusten totauttamisen työpisteillä. Mahdollisimman suuren ulottuvuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi valaisimessa on tasapainotettu valaisinvarsi, kuten perinteisissä Luxo-työpistevalaisimissa kuuluukin.

Climecon tuo uutta muotoilua ja väriä tuloilmaventtiileihin

 | 24/09/2014 - 09:34
Climecon Oy

Suomalainen talotekniikka-alan yritys Climecon lanseeraa syksyn Finnbuild 2014-messuilla muotoilultaan modernin ja teknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertaisen CLIK-tuloilmaventtilin. CLIK sopii erityisesti tiloihin, joissa on pienehköt 10–20 l/s -ilmavirrat ja koneellinen ilmanvaihto. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi asunnot, hotelli- ja toimistohuoneet, vanhainkodit, sairaalat, päiväkodit ja koulut.

Yhdistele sisältöä