Tikkurilan uusi Deco Grey hurmaa harmaudellaan

 | 27/03/2015 - 13:12

Kuluttajien toivomuksesta Tikkurila Oyj julkaisee Deco Grey -värikartan, jossa on 94 erilaista harmaata. Sävyistä 72 on peittävää, 15 kuultavaa ja 7 Taika Helmiäismaaliin sopivaa harmaata. Värikartan vivahteikkaat harmaat voidaan sävyttää kaikkiin Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleihin sekä kuullotteisiin. Metallinhohtoharmailla voi maalata vain sisällä.

Deleten CE-merkitty murske DeleKivi® soveltuu maarakentamiseen

 | 10/02/2015 - 16:15

Delete tuottaa DeleKivi®-mursketta hyötykäytettäväksi maarakennuskohteissa. DeleKivi® on Deleten oma uusiokiviaines, jonka raaka-aine on rakennusten purkamisessa tai betoniteollisuudessa syntyvä betoni- ja tiilijäte. Jäte syntyy pääosin Deleten purkutyömailla rakennusten purussa syntyvästä betonista ja tiilestä. DeleKivi® on raekooltaan 0/90 ja se sopii maarakennukseen sekä tierakentamiseen.

Suomalainen Domus kehitti ensimmäisenä maailmassa ikuisen ikkunan Pohjolan olosuhteisiin

 | 06/02/2015 - 16:17

Loimaalla ikkunoita ja Kouvolassa keittiöitä valmistava perheyritys Domus Yhtiöt Oy on kehittänyt maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen tavan tuottaa alumiini-ikkunoita, joiden lämmöneristävyys on vähintään yhtä hyvä kuin puuikkunoissa. Uuden tuotantotavan ansiosta Domus pystyy tuottamaan alumiinirakenteisia ikkunoita myös aiempaa kilpailukyisempään hintaan.

Prysmian uudisti sisäverkkokaapelien valikoimaansa

 | 02/02/2015 - 16:34

Uusi sisäverkkomääräys 65A/2014M määrittelee kattavan ja monipuolisen kaapeloinnin asuinkiinteistöjen nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Rakennusten väliseen kaapelointiin on taloudellisesti järkevää valita monikäyttöisiä yleiskaapeleita, jotka voidaan asentaa sisälle ja ulos kaapelin tyyppiä vaihtamatta. Se nopeuttaa asennusta ja tuo säästöjä myös jatkosten vaatimien liittimien ja välikaapeleiden kustannuksissa.

Thermia Mega - uusi täystehoinen invertteriohjattu kiinteistölämpöpumppu markkinoille

 | 19/01/2015 - 16:13

 Thermia tuo markkinoille suuremmille kiinteistöille kehitetyn maalämpöpumppuratkaisun.  Täystehoiseksi lämmitysratkaisuksi tarkoitettu invertteriohjattu maalämpöpumppu lämmittää rakennuksen ja sen tarvitseman käyttöveden joustavasti ja energiatehokkaasti. 

Split – tehokas led-pöytävalaisin laajoille työskentelyalueille

 | 16/12/2014 - 16:38
Split - Glamox Luxo Lightning Oy

Split on suunniteltu laajoihin työpisteisiin, joissa tarvitaan erityisen paljon valoa. Tämä uusi, erittäin tehokas LED-työpistevalaisin tekee helpoksi uuden valaistusstandardin, EN12464-1 mukaisen valaistustasovaatimusten totauttamisen työpisteillä. Mahdollisimman suuren ulottuvuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi valaisimessa on tasapainotettu valaisinvarsi, kuten perinteisissä Luxo-työpistevalaisimissa kuuluukin.

Climecon tuo uutta muotoilua ja väriä tuloilmaventtiileihin

 | 24/09/2014 - 09:34
Climecon Oy

Suomalainen talotekniikka-alan yritys Climecon lanseeraa syksyn Finnbuild 2014-messuilla muotoilultaan modernin ja teknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertaisen CLIK-tuloilmaventtilin. CLIK sopii erityisesti tiloihin, joissa on pienehköt 10–20 l/s -ilmavirrat ja koneellinen ilmanvaihto. Sen käyttökohteita ovat esimerkiksi asunnot, hotelli- ja toimistohuoneet, vanhainkodit, sairaalat, päiväkodit ja koulut.

Älykkäät ohjaukset KNX-taloautomaatiolla

 | 12/06/2014 - 15:58
Abb - KNX

Täysin tarpeisiin mukautetut ohjaukset. Kaikkien kiinteistön toimintojen ohjaukset yhteen käyttöliittymään. Järjestelmä, joka joustaa tulevaisuudenkin tarpeisiin.

Yksinoikeudella Bauhaus : Temal-keittiöt 5 cm välein

 | 20/01/2014 - 13:52
Temal Oy

Kotimaiset Temal-keittöt on jaettu kolmeen eri hintaluokkaan, jotka ovat yksilöitävissä kaikkiin keittiöihin käytettävissä olevan tilan mukaan.

Formica Group julkistaa tiedon FSC®-sertifioitujen laminaattien saatavuudesta Euroopassa

 | 02/09/2013 - 10:12

30.08.13
Formica Group julkistaa tänään tiedon saavuttamastaan uudesta merkittävästä tavoitteesta kestävän kehityksen tiellä: se tuo nyt markkinoille eurooppalaissa tehtaissaan valmistetut,  Forest Stewardship Councilin® (FSC®) sertifioimat laminaatit.
 

Yhdistele sisältöä