Mediatiedot

ProjektiUutiset 6/12 kansikuva

Projektiuutiset on tunnettu ja arvostettu rakennusalan ammattilehti jo vuodesta 1988 lähtien, jonka tunnusmerkkinä on ajankohtaisten sekä merkittävien rakennushankkeiden esittely.

Lehden hanke-esittelyiden yhteydessä tuodaan esille luettelo kohteen toteuttajista: mm. suunnittelijat, urakoitsijat, materiaali- ja palvelutoimittajat.

Projektiuutiset -lehti on käytännössä ammattilaisille esiteltyjen kohteiden tiimoilta referenssihakemisto etsittäessä tekijöitä ja ratkaisuja heidän tuleviin rakennuskohteisiin.

Lehden uusitut internetsivut on täydentävä osa lehtijulkaisun palvelukokonaisuutta tarjoten nyt jatkuvaa näkyvyyttä ammattilaisten keskuudessa yrityksellesi.

Projektiuutiset.fi tarjoaa mahdollisuuden syventää esimerkiksi lehdessä toteutettua ilmoittelua sekä tulla esiin kohdennetussa e-media ympäristössä.

Sivusto tarjoaa käyttöön e-mediana banneri mainonnan mahdollisuudet sekä uuden Referenssihakemisto – palvelun oikeassa ympäristössä, joka toimii rakennusalan hankintaoppaana. Referenssihakemistossa yritys voi esitellä kohteita joihin ollut tuotteiden tai palveluiden toimittajana.

Referenssihakemisto tuo esiin projekteissa mukana olleet yritykset kohdeartikkelin yhteydessä. Yrityksen tiedot löytyvät myös referenssihakemiston erillishaun avulla.
Kävijät voivat hakea esimerkiksi lattiapäällyste ratkaisutoimittajia, joilla on teollisuuskohde referenssejä.

Yritys tiedot esitellään monipuolisesti. Yritys – ja referenssihakemistoon saat yritysesittelyn, tuote-esittelyt, Projektiuutisten ja yrityksen omat referenssikohteet sekä
yhteystiedot yhdistettynä karttapalveluun. Referenssihakemistosta voidaan lähettää helposti kysely suoraan hakemistossa mukana olevalle yritykselle.

Projektiuutiset.fi etusivu tarjoaa käyttöön kanavan lehdistötiedotteille ja tuoteuutuudet esittelypalvelut jotka ovat esillä myös kuukausittain lähtevässä uutiskirjeessä.

 

Lisätietoa mainosmahdollisuuksista Projekti Uutiset lehdessä ja www.projektiuutiset.fi -sivuilla saat lähettämällä yhteystietosi palveluosoitteeseemme:

 

projektiuutiset@rpt.fi

Uutismateriaalin ja kuvat voi lähettää osoitteeseen

emedia@rpt.fi

 

Puhelin (09) 809 911/Projekti Uutiset

 

Fax (09) 809 91400


Tai ottamalla yhteyttä myyntiimme:

 

Myyntisihteeri Outi Översti

puh. 09 8099 1251

Ilmoitusmyyjä Riitta Paajes

puh. 09 8099 1222

Ilmoitusmyyjä Sami Liimatainen            

puh. 09 8099 1282

Myyntipäällikkö Nina Strahlendorff

puh. 09 8099 1252

 

Sähköposti osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@rpt.fi

Projekti Uutiset mediakortin voit tulostaa tästä.